Werkwijze

Webdesign Noord-Holland maakt altijd eerst een geheel vrijblijvend ontwerp voor u!

Dat houdt in dat ik op een tijdelijke locatie een website opzet, compleet met navigatie, zodat u alles “live” kunt bekijken en uw ideeën en wensen makkelijker kenbaar kunt maken. Ideeën kunnen soms tegenvallen als je ze op het scherm terugziet.

Op basis van het ontwerp besluit u of u mij een opdracht wil verstrekken. Niet tevreden over de opzet? Dan kost het u verder niets. Als het niet “klikt” zal het een moeizame samenwerking worden, dat is in niemands belang.
Webdesign Noord-Holland staat voor haar werk en wil zich onderscheiden door een flexibele manier van werken en door zich 100% klantvriendelijk op te stellen.

Webdesign Noord-Holland zal altijd zoveel mogelijk rekening houden met uw eigen wensen en voorkeuren. U moet zélf tevreden zijn over uw website en het gevoel hebben dat deze aansluit bij uw bedrijf c.q. huisstijl.

Feedback wordt op prijs gesteld en niet als kritiek opgevat! Des te beter u uw wensen kenbaar maakt des te beter zal het eindresultaat zijn.

Kleine wijzigingen in uw website worden GRATIS door mij gedaan en veelal ook dezelfde dag.


Domeinnaam en Hostingpakket

Voor een website heeft u een domeinnaam èn een hostingpakket nodig.
De domeinnaam is uw eigen unieke plek op internet. Het hostingpakket is nodig om uw website in op te zetten, u huurt als het ware een stukje internet.

U dient zelf uw domeinnaam en hostingpakket aan te vragen, op die manier blijft u altijd baas over uw eigen domein.